Hisec ajtó zárbetét cseréje velünk

Hisec bejárati acél ajtó bekerülési értéke a mai napig alacsonyan van tartva ezért a biztonsági ajtók szegmensén belül a legkedvezőbb lehetőségeket nyújtja ügyfeleinek, vásárlóinak. Ezzel párhuzamosan óriási lehetőséget biztosít az illetéktelen behatolók számára az ár érték arányának megfelelően a gyenge minőségű zárástechnika. Nem gondolhatjuk, hogy a csekély végösszeg tartalmából melyben még a beépítés is benne foglaltatik olyan biztonságot kapunk amely megállja a helyét a mai biztonság és értékvédelem területén. Nap mint nap kapunk felkérést egy elromlott Hisec ajtó zárbetét cseréjére amely akár az elhasználódástól kezdve a kopáson át ívelve a beletört kulcsig és nem utolsó sorban a betörésig jellemezhető. Munkásságunk minden esetben ajtónyitást és zárcserét igényel ezért bátran állítjuk, hogy nem volt olyan Hisec bejárati ajtó melyet ne tudtunk volna inaktiválni módszereinkkel. Ebben a számtalan munka fázisban olyan mértékű tapasztalatra tettünk szert mely gátat jelenthet a betörési kísérleteknek.

Hogy miért? 

Technológia hanyatlása az amely ezt az ajtót jellemzi hiszen úgy lett összekalapácsolva, hogy esztétikai jellemzői maximálisan kielégítsék az ügyfelek kívánságait, azaz legyen szép, ne keljen sokat bontani hogy a régi ajtó helyére kompatibilis legyen, zárjon több ponton, világítson a kilincs ja és még csengő is kapott helyet nem csak a felsorolásban hanem az ajtó élében ezzel párhuzamosan az ajtó értékén maradjon a gyártónak és forgalmazónak, a beépítő cégnek is haszna.

Ezek ösz értéke elvakítja a vevőt és már a biztonság kérdésére nagyon kevés választ kap. Ajtó cseréjekor a felmérést tartó cég olyan kérdésekkel bombázza ügyfeleit, hogy kell e digitális kitekintő az ajtóra, szükséges e dupla szigetelés vagy esetekben a hőszigetelt tokozat?
Ezek a kérdések megválaszolása úgy gondolom kevésbé számítanak a biztonság terén.

Az, hogy a Hisec ajtó zárbetétek 2 db aktív csappal rendelkeznek a velük szemben álló 6 vagy annál több csapos zárbetétekkel szemben, vagy akár a Mabisz minősítésben foglalt 3 perces ajtónyitási időt, hogyan lehet meghosszabbítani már már nem érdekes és a vevők mit sem tudnak róla hiszen a figyelmüket nem hívták fel erre.

Nem is hívhatták mert a Hisec ajtót és zárbetéteket értékesítő cégnek nincs a feladatkörében az ajtónyitás, zárszerelés, vagy a Hisec ajtó zárcsere amely rá világ a hibák forrásaira

Menekülő útvonalat nyújtunk a Hisec zárbetét csere munkálatnál

Egyébként pontosan ezt a tévhitet használják ki a betörésre kapva kapó tolvajok. A hitünket. Adva van egy projekt amely egy teljes lakóház kivitelezését tartalmazza.

Ebben részt vesz az alapoktól a kőműves, festő, légtechnikai szerelők ,víz-gáz fűtés szerelők, asztalosok. Általában a projekciók hiányosak hiszen a felsorolásban a Biztonsággal foglalkozó technikus mint mi a felsorolásban nincs jelen. Csak akkor mikor már a baj megtörtént. Nem nyílik az ajtó vagy éppen ellenkezőleg nem záródik, nem jön ki a kulcs, vagy éppenséggel a legrosszabb egy betörésnél körvonalazódik, hogy itt bizony szakemberre van szükség! 

Ekkor kerülünk a képbe ugyanis az ügyfelek addig nem is halottak olyan feladatról, hogy egyáltalán egy új Hisec ajtóban minek szükséges a zárcsere? Talán már érzik az emberek, hogy ezzel is foglalkozni kell de a mindennapi munkavégzés mellett elhúzódik a folyamat alkalmazása. Mindaddig míg egy betörő nem fedezi fel, hogy bizony itt az az ajtó amit neki ki kell nyitni hiszen ez a legkönnyebb feladat az emelten, vagy éppen az utcában.

Elárulok valamit ami az én szemszögemből tárja Önök elé a Hisec ajtó zárbetétek hiányosságát. Ha a szavannán vagyunk és végig nézzük egy ragadozó táplálkozási szokásait akkor bizonyosan megfigyelhető, hogy azt a prédát választja ki a csordából amely a leggyengébb amelyikre a legkevesebb időt, energiát kell pazarolnia,hogy jól lakjon belőle.

Hát a betörők is így járnak el!

Azt az ajtót fogják feltörni amelyet a legkönnyebben lehet támadni. És ehhez kedves tulajdonosok Önök hozzá járulnak! Hozzá járulnak azzal, hogyha a zárcsere kérdése vetődik fel habozás van a minőségi termékek választásakor. Pedig itt a licit nem százezer forintos lépcsőnként járható. A Hisec ajtó zárbetét csere egy tudatos befektetés a jövőbe!  Ezzel a jövőnket és értékeinket védjük.

Teszem fel a kérdést miért nem Kínai cipőben járnak? Miért nem távol keleti gumiabroncs van az autójukon? Amikor csapadék hiány van locsolnak e a károk enyhítésére? Mindegy mekkora többletköltséget jelent mindenki a saját módján cselekszik.

Miért a biztonságán spórolna?

Fejlesztéseink során számos zárbetét gyártó cég termékeit kínáljuk a helyszínen melyek minden esetben Mabisz minősítéssel rendelkeznek. A platform minimális szintje az 5 kategória és jelen van 6 szekció is mely már már banktechnika alkalmazását is kimeríti. Mindez pár tízezer forintért és egy órán belül elérhető Budapest minden kerületében! Van időpontja Hisec zárbetét cserére? Keressen minket és lépjen túl az ajtó zárásának határán velünk!

Célkitűzésünk azt a gondolatot követi, hogy a biztonság mindenkinek jár! Ezért dolgozunk a hét minden napján, hogy ügyfeleink a legkedvezőbb feltételek mellett megörizhessék az ingatlan területén belül a ingóságuk reálértékét.

 

 

                                                                          Hisec zárbetét csere

Ne vegyen hamisítványt. Vásároljon eredeti Hisec zárbetét cserét az értékeinek megfelelően!

Tisztelt Weboldal szerkesztő, Tisztelt weblap tulajdonos!
Tudjuk, hogy a keresőoptimalizálás elég magas költségeket emészt fel! Ez számunkra is tény de mégsem csemegézünk az Önök honlapjaiból, mert nem akarunk senkinek a másolata vagy a hamisítványa lenni! Tesszük ezt azért mert hisszük, hogy az eredeti és az első a legmegbízhatóbb! Kérjük vegyék ezt a fajta hozzá állásunkat figyelmeztetésként és kérjük Önöket, hogy ne másoljanak az oldalaink tartalmából. Ha mégis megteszik ezzel nem csak a munkásságukat vágják át hanem az ügyfeleiket is! Emelett természetes, hogy következményekkel számolhatnak persze nem a biztnság területén. A több éves szakmai tapasztalat amely a hirdetésük szerint visszatekinthető elegendő táptalajt kell, kéne, hogy nyújtson a Hisec ajtó zárbetét cseréjének alkalmazásához.


Köszönöm megértésüket.

Maradok a legjobb konkurenciájuk!