Bajba kerülhetünk ha letörik a Kínai fém bejárati kilics

Letört Kínai fém bejárati ajtó kilincs cseréjét vállaljuk akár a megrendelés napján! Nem telik úgy egy nap, hogy kétségbe esett ügyfelek garmadája ne jelezné, hogy a bejárati ajtó kilincsének működése nem a megfelelő módon zajlik. Lenyomásra nem tér vissza a vízszintes pozícióba illetve vagy a külső vagy a belső oldalon letörik a kilincs fogható része így az ajtó zárása akadozik. Ügyfeleink megkeresése többnyire már akkor merül fel mikor már nem lehet használni az ajtó ezen szerkezetét. Vagy esetekben már baleset származott belőle és kézen ejtett seb miatt merül fel a Kínai ajtó kilincsének cseréje.  Használata során egy biztos, javulni nem fog.

Drótozhatjuk, Gumipókkal vissza húzhatjuk, szigetelő szalaggal vissza helyezhetjük mindaddig míg megint problémát okoz.

Mit tehetünk ebben az elcsépelt kilincs ügyben

Vállaljuk a Kínai fém bejárati ajtó kilincs cseréjét, jobbos, balos, erősített, gombos változatban így jó helyen jár ha ezután keres. Nekiláthatunk akár saját magunk is némi szerszámozottsággal és után képzéssel, de azt kell hogy mondjam számos esetben próbálkozások után mentünk munkát végezni és sok csatatérrel találkoztunk már. Hogy miért?


Mert a két rögzítő csavarból az egyik azonnal a fel lazítás után beesik az ajtóba, vagy a kereszt csavar kitekerésekor a csavar feje elnyalódik, vagy a cilindervédő gyűrű csavarjai hosszabbak, vagy az osztott kilincs rúgója pattan el úgy hogy meg sem találjuk. Ja és van hogy fél napot szánt rá az ügyfél de semeddig nem jutott el a csere kérdésében mert  csak egy elektromos csavarhúzó állt rendelkezésére amely teljesen lemerül a munkafolyamat majdnem végére.

Szolgáltatásunk átfogóak a fent felvázolt problémák nekünk rutin feladatnak számítanak a kilincsek terén ráadásul árukészletünk ami helyszínen rendelkezésre áll úgy lett kialakítva, hogy minden Budapesti ügyfelünket ki tudjuk szolgálni akármelyik Kínai fém bejárati ajtó kilincs cseréjére van szükség akár egy tucat szegmensében. 

Ezért keressen minket bátran biztosan elvállaljuk a munkát amely lehet Budapest bármelyik kerületében.

 

Kilincs cseréje szolgáltatás hol érhető el

 A főváros kerületeiben általában Éjjel nappal tevékenykedünk szorgosan és van úgy, hogy egy Kínai ajtó kilincs cseréjére 5. kerület Belváros részén van szükség este 22 órákkor. Mi segítünk a bajban legyen szó éjszakai, hétvégi vagy ünnepnapi megkeresésről. Tudjuk, hogy probléma nagysága használhatatlanná tesz a bejárati ajtónkat ezért vegye igénybe szolgáltatásunkat éjjel nappal!

 

 

                                                                                kínai fém ajtó kilincs csere

 

Eddig világított a bejárati ajtó kilincs

Ha lehet ilyet ajánlani akkor azt mondanám, hogy ha mi végezzük a Kínai ajtó kilincs cseréjét akkor nem fog! Márpedig nem azért mert gonoszak vagyunk hanem azért mert ez a probléma legnagyobb forrása.

A világítós kilincs a Led körül vékony fallal van ellátva így egy óvatlan ajtóhúzás, felemelés, vagy rá nyomás törést eredményez minden esetben. Ezért mi nem favorizáljuk ezt a típust, ellenkezőleg a konkurenciáinkkal akik ezt a megoldást továbbra is alkalmazzák ennek szellemében több profitot álmodnak.

Tartson velünk és egy kilincs csere megrendelése során bírjuk együtt hosszabb működési intervallumra a Kínai bejárati ajtó kilincset.

Kínai fém bejárati ajtó kilincs cseréje

+36 70 272 77 73 Non Stop Elérhető!