Zárszerelés az Ön biztonsági fokának mértékegysége.

Zárszerelés igényét meríti ki egy elromlott zár, egy logó ,egy nehezen záródó bejárati ajtó minden esetben . Biztonságunk és értékeink védelme érdekében is zárszerelő mesterre lesz szükségünk. 

Ez a szakma nem tanulható Okj képzéseken, nem sajátítható el iskolai részvételek alkalmával, minden zárszerelő és biztonságtechnikus az elvégzett munkák mennyiségétől és azon belül szerzett tapasztalataiból meríti tudását, kisebb nagyobb eredményességgel.

Zárszerelés szolgáltatásaink

       

 • MÁSOD ZÁRSZERELÉS
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS
 • KIEGÉSZÍTŐ ZÁRSZERELÉS
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRSZERELÉS
 • HISEC AJTÓ ZÁRSZERELÉS
 • MŰANYAG AJTÓ ZÁRSZERELÉS
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS
 • BIZTONSÁGI ZÁRSZERELÉS
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRSZERELÉS
 • AJTÓRÁCS ZÁRSZERELÉS
 • ZÁRSZERELÉS ÉJJEL NAPPAL

 Zárszerelés fontossága

Zárszerelésünk egyre fontosabb tényezővé vált az elmúlt évek során hiszen egyre több illetéktelen behatolás történik Budapest területén. 
Ezek megelőzése és a bejárati ajtó felkészítése a betörések ellen minden esetben nagy szakmai körültekintést és tapasztalatot igényel.

Ismernünk kell a legtöbb zárbetétet gyártó cég szortimentjét  a termékek minősítését, figyelembe kell vennünk a záródási pontok támadhatóságát, körültekintően és hosszú távon kell alkalmazni megfelelő mechanikus  biztonságtechnikát amely komplex védelmet alakít ki az Ön és értékei védelmében.

Miért ne házilag végezzük a zárszerelést

Nyilvánvaló,hogy ezen pontok betartását a szomszédra nem de megfelelő zárszerelésben kimagasló tudással rendelkező szakemberre nyugodtan bízhatjuk.
Gondoljunk bele, hogy ha házilag végezzük a zárszereléssel kapcsolatos munkákat akár bármelyik rokonunk segítségével abban milyen veszélyes pontok lehetnek a behatolás során. Mit fogunk tenni ezután? Verjük a fejünket a falba, hogy miért mi álltunk neki a munkának illetve felhíjuk a rokonunkat hogy milyen munkát végzett mert betörtek ingatlanunkba?
Zárszerelés is megtérül ha az szakember végzi, nem lenne szabad ilyen lehetőségeket elszalasztani az értékeinkre nézve, tudjuk, hogy nem minden tulajdonos engedheti meg magának a magas biztonságtechnika alkalmazását de bizonyos kereteken belül még az olcsó is jó lehet!

Többségünk nem áll neki otthon az autó téli gumiköpenyét lecserélni a nyári köpenyre éppen azért mert megfelelő szerszámozottság és szakmai tapasztalat szükséges hozzá.
 
Az autóban utazva is a biztonságra törekszünk, testi épségünket a gumiköpeny minősége befolyásolja épp úgy mint otthonunk védelmét a bejárati ajtó és annak zárástechnikai készültsége. Ezek a fontos tényezők állíthatják meg illetve befolyásolhatják a betörések sikerességét Budapest területén ott ahol a bűnözés egyre nő.

Zárszerelés ágazatai

 
Zárszerelés  másik ága messze nyúlik és több fogalmat foglal magában, úgy mint zárszerviz, zárnyitás, zárjavítás.
A munka fázisai nagy szakértelmet és komoly szerszámozottságot igényel épp úgy mint a fentiek felsorolása tartalmaz. 

Egy zárnyitás fázisa több pontból áll amelyet a zárszerelőként ismerünk, minden nap gyakoroljuk ezért fejlődünk e téren. A szakma részeihez nem értő szomszédok, barátok, ismerősök látták filmeken, esetlegesen az interneten, hogyan és miként lehet egy zárnyitást kivitelezni ám a tapasztalat hiányossága miatt a végén zárszerelő fogja megoldani a problémát mint már több ízben tapasztaltuk. 

Ezekben az esetekben többlet költséggel kell számolni az ügyfeleinknek. 
 
Egy zár típusának meghatározása akár a javítás szempontjából nézve is körül tekintően kell eljárni hiszen a működése és szerkezeti felépítése minden esetben több feladatot lát el. Ezen feladat sorok kihagyása, átívelése problémát okozhat a zárás fázisai között.
Ezért minden esetben Zárszerelésben jártas szakember segítségét kell igényelnünk.

Zárszerelés Budapest területén

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év 365 napján Non Stop Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.
Átfogó szolgáltatást nyújtunk minden akut  zárszerelés és zárszerelő munkák igénybevételéhez.
Szerviz autóink magas készültséggel hárítják el a zárszerelés feladatát melyet minden esetben a helyszínen végzünk.
Minden álltalunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás Zárszerelő szolgálattal támasztunk alá.
Érdeklődjön az Ön által kiajánoltt munka ellenértékéről éjjel - nappal.

Képek

                                             Zárszerelés Budapest       

 

 

          

                                                                                                                                                                                                                                                                      

 Zárszervizem  

Szolgáltatás éjjel-nappal Budapest területén

zarkiraly24@gmail.com

06 70 272 77 73 Non Stop