Zárcsere értéke otthonunk területén.

Zárcsere esetén a biztonságuk és értékeink érdekében a legfőbb dolog, zárak, zárszerkezetek cseréje melyek otthonunkat védik az illetéktelen behatolók ellen ezért fontos, hogy a megfelelőt válasszuk ki értékeink és szeretteink védelmére.

A legfrisebb zárástechnika szerint kombináltató a mechanikus védelem és az elektronikus védelem.
Ezáltal a zárcserék álltal nyújtott védelem magasabb minőségben érhető el.

Ha nagyobb akadállyal találják szembe magukat az illetéktelen behatolók a zárástechnikában pl: felfúrás, másolás, finomnyitás, letapogatás, törés és savazás ellen védett zárbetéteknél, úgy biztosabb, hogy nem tudnak illetéktelenül behatolni a családunk és értékeink szférájába.

Itt jegyezném, meg hogy nem elég egy záródási pont az ajtónkon, ki kell alakítani több záródási pontot.
A záródási pontok cilinder betétettel való felszerelésénél törésvédő pajzsokat kell alkalmaznunk a művelet után.

Ezért a legtöbb esetben érdemes a zárbetét cserénél mindíg a jobb minőséget választani akár a több pontos biztonsági zárat vagy hevederzárat beszerelni, mivel az ajtónk több ponton záródik, ez nagyban  megnehezítjük a betörők dolgát.

Ajtó zárcsere folyamata úgyvélem a egy sajátos gondolatmenet által alkothat védelmet és alakíthat ki biztonságos otthont ügyfeleink számára.

Zárcsere lehetősége most is nyitva áll Ön elött! Bejárati ajtó zárcserét foglaljon időpontra előre.

☎: +3670 272 77 73

Zárcsere szolgáltatásaink

Széleskörűek legyen szó:

 

 • NORMÁL AJTÓ 
 • BIZTONSÁGI AJTÓ 
 • KÍNAI AJTÓ 
 • MŰANYAG AJTÓ 
 • HISEC AJTÓ 
 • FELHÚZÓ KILINCSES AJTÓ 
 • FA AJTÓ 
 • VAS AJTÓ 
 • HEVEDERZÁR 
 • FOGASKEREKES 
 • TŰKULCSOS ZÁRCSERE 

Zárbetét csere minden esetben bontatlan csomagolású zárszerkezeteket, zárbetéteket szerelenük be így biztosítva ügyfeleinket arról, hogy a termékhez plussz kulcsok vagy azok másolata nem kerülhetett ki.

Sok esetben a cilinderzár csere nem elegendő ahhoz, hogy egyes akut problémák megszünjenek, így ha az ajtón esetleg plusz beállítások, illetve lógó csavarok, lötyögő kilincsek vagy címerekkel találkozunk természetesen plusz költség nélkül elhárítjuk a feladatot ha az anyag költséget nem igényel.

Fent nevezett termékek skálája kompatibilis a Magyarországon jelenlévő összes zárástechnikai családdal és ezen termékek megrendelés nélkül azonnal helyettesíthetőek és felszerelhetőek a maximális védelem érdekében.

Zárcserénél alkalmazott termékek között található olyan típusú zár amely a legtöbb esetben nem szorul cserére hiszen kódolással át lehet programozni másik kulcs szettre így kímélve költségvetésünket a biztonság terén.

Nem kell megrendelni esetleg napokat,heteket várni egy egy web shop kínálatából választva hiszen zárcsere gyors szolgálatunk a helyszínen tudja pótolni bármelyik termék alkatrészeit ,egységeit és a helyszínen tudunk szolgálni az összes termék palettájával.

Természetesen a gyári garancia továbbításával mely minden esetben 12 hónap.

Érdekli bejárati ajtó zárcseréje?

☎: +3670 272 77 73

Zárcsere Budapesten

Fővárosunkban egy órán belül vállajuk munkáinkat legyen szó biztonsági ajtó zárcsere, beletört kulcs, elhagyott, kulcs, ellopott kulcs, illetéktelen felhasználó kizárása, illetve új lakásba költözés a feladat.

Szerviz szolgálati autóink a zárbetétek széles spektrumával rendelkeznek és a helyszínen rendelkezésre állnak.

Ügyfeleink feladata csak a művelet alkalmazásánál a biztonsági fokozat körültekintő kiválasztása, melyben segítséget mi nyújtjunk.

Zárcserék akut esetében számít a munkavégzésénekj ideje így bátran ajánljuk szolgáltatásinkat melyek Budapest területén éjjel nappal elérhetőek. 

Biztosan állítjuk minden ügyfelünk számára megtaláljuk a megfelelő megoldást akár személyvédelem akár értékvédelem a cél.

Termékeink szortimentje Mabisz minősítés szerint hármas és ötös kategóriáig terjed, így minden felhasználó megtalálja az értékeihez és a pénztárcájához mért biztonságot.

Ha zárcsere probléma akadt mi vagyunk megoldás kulcsa.

☎: +3670 272 77 73

 

Zárcsere árak

Egy olcsó zárbetét biztonságtechnikai szintje annyira instabil, hogy beszerelés után fel is oldódik marad az ajtó tokban tartásának a szerepe.
A minőségi illetve Mabisz minősített termékek ezzel szemben több általános pontban ellen tud állni a külső behatásoknak úgy mint felfúrás, letapogatás, kulcs kiütés, másolás védelem esetekben törés elleni védelem.

Zárcserék alkalmazásánál ezeket a szempontokat fontos figyelemmel kísérni és hosszú távban gondolokodni érdemes.

Magas minősítéssel rendelkező zárbetétek esetében nem csak a biztonsági szintet növeljük, hanem párhuzamosan ezzel a kiadásainkat csökkentjük hiszen hosszú távon nem lesz szükség akár egy biztonsági ajtó zárcsere műveletére az elromlás illetve az elhasználódás szempontjából.
 
Meg kívánom ejteni, hogy egy előre tervezett zárbetét csere művelet az olcsó és a magas kategóriája között éppen egy jobb cipő ár érték aránya lelhető fel,ám mind működésében mind biztonságában az utóbbi aranyat ér e téren.
 
Termékek széles spektruma lehetőséget biztosít a helyszíni választásra,csak nekünk kell dönteni melyik biztonsági típusra essen a választásunk.

 

Zárcsere fontosabb tényezői

Legfontosabb tényező a kivitelezésében az, hogy a záraink minősége és minősítése megfeleljen a biztosítók által előírt szabványoknak illetve a Mabisz minősítéseknek, és működése zavartalan legyen ezért ha úgy gondolja, hogy zárástechnikája nem felel meg az előírt követelményeknek azonnal cselekedjen, hívja zárcsere gyors szolgálatunkat és még ma tudja biztonságban szeretteit és értékeit.

Nem mindegy,hogy ki végzi el ezt a roppant fontos feladatot mikor értékeinkről és otthonunk védelméről van szó.

Javasoljuk,hogy még a zárástechnika piacán is lásson tisztán mégpedig néhány szolgáltatóra gondolok itt akik több weblapból gyúrnak össze maguknak egy teljesen hihetőt majd minden nagyobb tapasztalat nélkül alkalmaznak zárcsere műveletet egy kis haszon reményében. 

Cégek weboldalain egyetlen információ sem található meg arról, hogy milyen céget engedünk be a saját szféránkba, szerintem ez nem elhanyagolható kérdés egy ilyen fontos megbízással kapcsolatban. Minimum kritéria kell hogy legyen a cégnév, cég székhelye, adószám

Ellenőrizze kivel végezteti a zárcsere műveletét és értékei, biztonsága szavatosságát!

Az elmélet azt mutatja,hogy egy zárcserlés folyamata igen egyszerű. Annak aki idáig lát el tényleg egyszerű de ha belegondolunk mi múlhat azon, hogy távolabbra látunk egy biztonságtechnikus, zárszakértő szemével aki nap mint nap, évek óta találkozik olyan esetekkel melyekből tudást és tapasztalatot merít majd alkalmazni is tudja, abból csak is hasznunk válhat.

Inkább ma fordítson többlet költséget a zárserére és a biztonságára, mint holnap egy eseteleges Betörés után a sokszorosát.

Amennyiben felmerül Önben, hogy nem elég biztonságos a zárbetét és a bejárati ajtó, esetleg másnak is lehet kulcsa a lakásához, albérletbe költözött vagy új építésű lakásba költözött,elhagyta, eltulajdonították lakás kulcsát akkor egyértelműen a zárcsere a megoldás.

A fentiek felsorolása alkalmával volt már rá példa hogy lakótárs vagy az építtető kollégái visszatértek az új lakók lakásába vagy tárolójába a saját kulccsal kinyitva, eltulajdonítva az értékeket.

Hozzáteszem, ebben az esetben nem térítette meg a kárt a Biztosító.

 

Zárcsere és a lelki nyugalom

Mikor ezt a kérdést latolgatjuk, azonnal felébred bennük, hogy néhol komoly értékeket és biztonságot kell képviselni az otthonunk és értékeink védelmében.

Értékben közelében sincs egy zárcsere értéke ahhoz képest mikor egy betörés alkalmával eltulajdonítanak különböző eszközöket, pótolhatatlan felbecsülhetetlen ereklyéket vesznek magukhoz, belépnek a család szférájába hátra hagyva szellemüket a betörést végző személyek.

Ezért biztosan állíthatjuk hogy nem éri meg a kockázatot egy olcsó zárcsere álltal tálcán kínálni értékeinket.

A fentiek alapján állíthatjuk, hogy a zárcsere jó befektetés, melynek csak is kizárólag szeretteinkre és értékeinkre nézve komoly előnyei vannak.

Nyilván való hogy sokszor csak a zárbetét csere nem véd meg a betörés ellen.

Ezért kell konzultálni a zárszerviz, ajtónyitás szolgáltatást több éve gyakorló szakembereinkkel, mert minden ajtóra és zárcserére van opciónk, legyen az Lakótelepi ajtó, Műanyag ajtó, Kínai bejárati ajtó akár régi akár új bejárati ajtóról legyen szó.   

Megjegyzem a zárszerkezet csere nem a legnagyobb munka a zárszerelés terén viszont csak az arra  megfelelő szakember, aki ismeri a biztonságtechnikát ,alkalmazni is tudja,csak az tud olyan eszközöket telepíteni és védelmet alkotni a bejárati ajtón melyek minden esetben megvédhetik értékét és családját.

A fentiek tudatában nincs olyan régi vagy új, vagy műanyag, vagy fa, vagy vasajtó melyet ne lehetne megerősíteni különböző biztonságtechnikai eszközökkel, hogy ellenálljon a nagyobb behatásoknak.

Olyan ajtó még nem volt a pályafutásom során, amit nem tudtam kinyitni, de kijelenthetem meg lehet akadályozni, hogy az ajtó ne percek alatt, nyíljon, és ezért a behatolók továbbálljanak.

 

Zárcsere a mindenek felett

 

Megemlíteném továbbá azt is,hogy nem csak a védelem szemmel tartása miatt lehet szükség zárbetét csere szolgáltatásra.

Vannak olyan akut esetek mikor a zár már nem mükődik megfelelően, talán elhagytuk a kulcsot hozzá, másnak is lehet hozzá kulcsa, új ingatlant vásárolunk, jó akaróink beragasztották, ezek alapján is zárcsere szolgálatra lesz szükségünk.

Ha nem pótolható a zár mert nem Magyar szabvány szerint lett beszerezve, ha olyan régi, hogy már a piacon nem lelhető fel abban az esetben beszerezzük vagy méret azonos termékkel pótoljuk, ha eltört alkatrész miatt kell a zárcsere szolgáltatás akkor ki esztergáljuk, minden tölünk telhető eszköz és tudás tár felhasználásával azon vagyunk , hogy a Budapest területén egy órán belül orvosoljuk zárcserekor fellépő problémákat.

Természetesen ez a művelet sok esetben nem alkalmas a helyszíni munkavégzésre általában műhely körülmények között végezzük.

Érdemes végig gondolni minden lehetőséget, ki mikor és hogyan juthatott kulcsához, vagy az Ön lakásához hogyan váltható ki az Ön biztonságérzete és nyugalma, olykor egyetlen vagy több zárcsere alkalmazásával.

Manapság a legtöbb zárcsere Budapest azon kiemelt veszélyeztetett kerületein válik akuttá, amely kerületekben a betörés és bűnözés egyre erőteljesebben keletkezik.

Mondhatom a tapasztalatok alapján kevés olyan kerület van mára melyből kimarad a betörés és a lopás.

Felméréseink szerint az illetéktelen behatolók nagyon leleményesek, ha felkelti a figyelmét az amit el akarnak vinni, azt úgy gondolják sok esetben képesek is megszerezni, ám ehhez főképpen olyan lakásokat és bejárati ajtót szemelnek ki, ahol a bejutás a legkönyebb.

A legfontosabb szempont még is az ,hogy ne csak autóban , eszközökben, ingóságokban előzzük meg szomszédainkat hanem a bejárati ajtónk biztonságtechnikai fejlesztésében is ez fontos fázis az értékek és ingóságok védelme szempontjából.

 

Zárcsere betörés után

Egy betörés után  azt mondhatjuk szinte minden esetben zárcsere szükséges. 

Ám létkérdés akkor is, ha arra térünk otthonunkban, hogy megpiszkálták, felfésülték, beragasztották, feszegették zárainkat. 

Ez ugyan egy részről azt jelentheti, hogy az illetéktelen nem boldogult a zár feltörésével, ezért távozott, de jelentheti azt is, hogy megzavarták és nincs kizárva, hogy visszatér a behatoló. Azért, hogy ne legyen egyszerű megoldás az ajtónyitása minőségi zárcsere alkalmazása újabb fejtörést okoz a betörni kívánó személyeknek. 

A zárcsere folyamata sajátos logikát érdemel éppen ezért ne habozzon döntést hozni annak érdekében,hogy biztonságos otthont alakítson ki saját maga és családja számára. Zárszerviz szolgáltatásunk mértékegysége minden esetben összefügg az Ön bizonságának mértékegységével.

Ebben az esetben nőhet meg igazán a zárcsere szolgáltatásunk értéke Budapesten. 

Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül fix áron dolgozunk éjjel nappal, érdeklődön a kiajánlott munka ellenértékéről non stop elérhetőségünkön.

Mi vagyunk a nyugalom és bíztonság kulcsa, hívjon hogy jól záródjon a napja!

☎: +3670 272 77 73


                                           Zárcsere

                                    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Zárszervizem  

Szolgáltatás Budapest területén

www.zarszervizem.hu 

zarkiraly24@gmail.com

06 70 272 77 73 Non Stop