Zárjavítás és zárszerkezet javítás Non Stop.

Zárjavításról akkor beszélhetünk ha még a zár illetve zártest olyan állapotban van amikor (javítható) sok esetben már akkor alkalmazunk szakembert mikor megtörtént a baj és a zár nem képes ellátni feladatát.

Zárjavítási szolgáltatásaink

 

ZÁRTEST,
HEVEDERZÁR 
OLDALRÚD 
BIZTONSÁGI RÁCS
BIZTONSÁGI AJTÓ
TOLLAS
CILINDER 
CISA 
MOTTURA 
MUL-T-LOCK 
MAUER 
VIRO
SAB 
KESO 
CR 
KÍNAI AJTÓ 
HISEC AJTÓ 
TŰKULCSOS AJTÓ
FOGASKEREKES 
MŰANYAG AJTÓ ZÁRJAVÍTÁS,

 

Mikor vegyük igénybe a Zárjavítást

Az esetek többségében már akkor keresnek zárjavítással foglakozó technikust mikor a probléma akuttá válik és az ajtó illetve a zár szerkezetek nyithatatlan állapotban vannak.

Sok esetben ez megelőzhető ha akkor keresünk megfelelő szakembert mikor az első probléma jelei kialakulnak,például nem tudjuk kivenni a kulcsot a zárból de többszöri próbálkozás után kijön  a kulcs de még használjuk tovább a zárszerkezetet.

A zárjavításról gondoskodhatunk akár saját magunk is de a végelszámolásnál mint minden szakmában időt és pénzt spórolva a megfelelő szakember az összeg töredékért és valószínűleg gyorsabban végzi el feladatát.

ZÁRJAVÍTÁSOKAT ABBAN AZ ESETBEN IGÉNYELHETÜNK MIKOR AZ AJTÓZÁRUNK NEHEZEN ,SZORULVA,MŰKÖDIK DE MÉG NEM ROMLOTT EL TELJESEN. SOKAN AZT GONDOLJÁK ,HOGY A KULCS BELETÖRÉSE ,A KULCS ELGÖRBÜLÉSE ,A NYELVEK TÖRÉSE UTÁN MÉG LEHET JAVÍTANI A ZÁRAINKAT. SAJNOS EBBEN AZ ESETEKBEN MÁR CSAK A ZÁRCSERE SEGÍTHET.
ELŐZZE MEG A FENT LEÍRT PROBLÉMÁKAT ÉS ELLENŐRIZTESSE MEGFELELŐ IDŐBEN ZÁRBETÉTEI ZÁRTESTEI ALKALMASSÁGÁT AZ OTTHONA VÉDELMÉNEK SZEMPONTJÁBÓL.

 

Zárjavítás igénybevétele


Így volt ez a legutóbbi ügyfelemnél is aki megpróbálta a több ponton záródó ajtaját megjavítani de csak a zárszerkezet szétszedéséig jutott délután négy óráig.

Majd telefonált zárjavítással foglalkozó szolgálatunknak és bár a kialkudott munka összegét sokallta de megrendelte szolgáltatásunkat.

Kiérkezve a zártest dobozában kusza alkatrészek vártak melyek helyére kerülése nem vett igénybe több tíz percet,majd a záródási pontos beállítása következett.

Mikor ezzel a művelettel is végeztem megkérdeztem,hogy tudok e még valamiben segíteni?
A válasz az volt ,hogy ha már itt vagyok az erkély ajtó zárjavítás is szóba jöhet.

Természetesen  mondtam és nekiláttam a feladatnak mellyel további perceket töltöttem el.
Amikor végeztem átadtam a munkát majd az úr felesége így szólt:

Te szerencsétlen ezzel töltötted el majdnem az egész napodat?

Próbáltam védeni az ügyfelemet és megkérdeztem mivel foglakozik?

Földmérő vagyok hangzott a válasz mire én azt feleltem,hogy abban a szegmensben én nem tudnék egy tollvonást sem elvenni sem hozzátenni.

Továbbmegyek olyan probléma is előfordulhat ,hogy a zárszerkezet nyelve nem mozdítható elsőre de többszöri próbálkozás után kimozdul és tovább használjuk mert a későbbiekben nem fordul elő többet a probléma.

Ezek után a legtöbbször a kulcs nem mozgatható a zárban illetve a zárszerkezet nyelve nem mozdítható
többet ilyen esetben a zárjavítás már nem lehetséges.

Van olyan eset is mikor a kulccsal nem tudjuk bezárni az ajtót de nyitott állapotban működőképes a szerkezetünk.

Ebben az esetben az ajtó és tokon lévő befogadok beállítása megoldás lehet a problémára.

Sokan azt gondolják ,hogy a zárbetét ment tönkre azért mert nehezen záródik kulcsra az ajtónk de sok esetben a zár befogadó oldalon történő beállítása megoldás lehet a problémára.

Mikor már olyan stádiumban van a sok megerőltető zárástól a zárszerkezet a kővetkező zárás után eltörik vagy a kulcs esetleg a zárszerkezetben az alkatrész már nem nyitható az ajtónk.

Ezekben az esetekben a helyszínen pótolni tudjuk a legmagasabb biztonsági fokozattal ellátott terméket is.

Problémák túlnyomó részében  a zárjavítással megoldás lehet a problémák kezelésre ha megfelelő időben szakembert keresünk a munkára.

Ha nem vesszük figyelmbe a problémás müködés alatt elmúló időt akkor már csak a zárcsere jelenthet megoldást.

Válasszon minket zárjavításra is

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk legyen szó éjszakai illetve nappali megkeresés a zárjavítás céljából. Szerviz autóink magas készültséggel látják el a Budapest területén alkalmazott zárak típúsait akár a kisebb alkatrésztől a teljes szerkezeti egységig. Szolgáltatatásunk rugalmas Budapest területén egy órán belül válaljuk a munkakezdés idejét.

Minden esetben szót kell ejteni a javíthatóság értékéről amely sokszor súrolhatja a teljes szerkezet cseréjének a határait is. Ezekben az esetekben számításba vesszük az ügyfél és a biztonságának megfelelő lehetőségeket és ajánlatot teszünk egy lehetséges megoldásra melyet természetesen a helyszínen azonnal kivitelezünk. Nem kell napokat várni egy biztonságos és megfelelően müködtethető szolgáltatásra.

Ha zárjavítás a feladat mi vagyunk a megoldás kulcsa!

Képek

                                           Zárjavítás

                                                                                                                                                                                                                                                                            

Zárszervizem  

Szolgáltatás éjjel-nappal Budapest területén

www.zarszervizem.hu 

zarkiraly24@gmail.com

06 70 272 77 73 Non Stop