Postaláda zárak működése fontos szempont

Postaláda zárak cseréjénél nem mehetünk el a mellett a tény mellett, hogy a levélszekrény zárjának igenis működnie kell! 
XXI század derekán képesek vagyunk azt hinni, hogy a postaláda mint eszköz az üzeneteink továbbításában megszűnő, kihaló félben lévő eszköz. 
Megkereséseink és statisztikáink alapján bátran állíthatom, hogy ez koránt sem így van! 
Nyilvánvaló, hogy manapság a házhoz szállítás dívik minden területen, de megkeresésinket a szervektől, hatóságtól, esetenként a szolgáltatóktól még mindig postai úton kaphatjuk meg. 
Ezeknek a megkereséseknek fontos dátumai lehetnek melyeket határidőre vagyunk kötelesek téríteni. 
Egy nem működő postaláda zár esetén napokig hetekig állhat a megkeresés a levelesláda mélyén mikor is lejárt dátum miatt akár pótdíjazást is kaphatunk az amúgy is kellemetlen helyzet mellé. 
Miért nem rendelünk meg egy postaláda zárcsere feladatot amely sokszor kevesebb költségbe kerül mint maga a pótdíjazás?

Tudunk segíteni postaláda zárcserében?+36 70 272 77 73

Panel postaláda zár

Panel postaláda zár cserénél fontos szemmel tartanunk, hogy a társasház a legtöbbször nem enged a postaládák kihelyezésének területéből. 
Így azt a ládát tudjuk használni amely rendelkezésre áll. 
Egy kulcs elhagyásánál, vagy elromlott panel postaláda zár esetén zárcserét igényelhetünk zárjavításról szót sem ejtenék. 
Ez a kivitelezés manapság egy napba kerülhet. Postaláda zárcsere folyamait megrendeléssel kezdhetjük, tájékoztatást kaphatunk a munka kivitelezési időpontjára. 
Több szolgáltató is elérhető ebben a szegmensben ám tény, hogy az elvégzett postaláda zárcsere kivitelezése meglepően kapós feladat lett az elmúlt évek során. 
Nem húznék egyetlen konkurenciáira vizes lepedőt, de voltunk már olyan terepen panel postaláda zárat cserélni ahol a másik szolgáltató munkássága csak egy kiszállási díjig terjedt. 
Mi nem ijedünk meg a régi sokszor pótolhatatlan postaláda zárak látványától! 
Ha nincs más opció akkor átalakítjuk panel postaláda zár helyét és más termék gyártóit részesítjük előnybe a munkáink során!

Rendeljen panel postaláda zár cserét! +36 70 272 77 73

Lépcsőházi postaláda zár

Lépcsőházi postaláda zárcsere hasonló körülményeket támaszt alá a szerviz részéről, hiszen a legtöbb esetben itt sem szerelhető más területre egy új postaláda, így a meglévőt kell olyan helyzetbe hoznunk, hogy az megfelelően el tudja látni feladatát. 
Lépcsőházi postaládák lehetnek süllyesztett, beépített, egymásra, vagy egymás mellé sorolt. 
Egy a közös bennük, hogy zár végzi a tartalom őrzését. 
Ha a lépcsőházi postaláda kulcsunkat elhagytuk, vagy meg sem kaptuk mert a régi tulajnak sem volt hozzá, a legrosszabb esetben elromlott nincs mit tennünk. 
Szakszerűen elvégzett postaláda zárcsere megoldást nyújt a kényes helyzetre. 
Szolgáltatásainkban még aznap vagy másnapra tud időpontot egyeztetni egy nem működő postaláda realizálására Budapest területén.

Érdekli lépcsőházi postaláda zár csere?+36 70 272 77 73

Elhagytam a postaláda kulcsot

Elhagytam a postaláda kulcsot szlogen a legtöbbször elhangzott probléma a telefonon tartott megrendelések során!
Mivel a postaláda kulcsa a legkisebb a kulcsok tartományban és sokszor nincs jelen a kulcs csomón így az elhagyása többször kerülhet előtérbe. Nincs is annál rosszabb mikor egy elhagyott postaláda kulcs valaki másnál landol és az a kényes tartalmú leveleink között turkál, esetleg tulajdonít el olyan fontosságú megkereséseket amelyek határidős dátummal bírnak. Erre az esetre is tudunk megfelelő szolgáltatást kínálni Önök részére a legtöbbször előre egyeztettet időpontban.

Érdekli postaláda zárcsere időpontja? +36 70 272 77 73

 

Postaláda zárcsere árak

Egyszóval szolgáltatásunk aranyat ér a postaláda zárcsere világában
Minden akut helyzetre van megoldásunk legyen szó a zárcserértől az átalakításig melynek idő intervallumát Ön szabhatja meg.
Egyetlen kérdés megvitatása fontos a témában mégpedig a postaláda zárcsere árak! 
Tudjuk, hogy a postaláda zár árai már mindenhol elérhetőek mert az Obi ban kapható c37 postaláda zártól kezdődően a barkácsboltban kapható szekrényzárakig bezárólag mindenki harapni akar a tortából! 
De mint szolgáltatóként meg kellett szabnunk egy határt amely erre a tevékenységre fókuszál amelynek értéke 12,500 forint +áfa 
Első hallásra mikor a fent említett helyeken csak a postaláda zár árak kerülnek ennek a kivitelezésnek a 20% ba akkor sokakban felmerül a kérdés megéri ez nekem? 
Had hívjam fel a figyelmet arra tényre, hogy ezt a szakmát nem lehet tanulni! 
A szerszámozottság és alkatrész ismerete a legfontosabb az eljárásban,így gyakorlat teszi a mestert szokták mondani.
Mi postaláda zárcserét végző technikusok nem adjuk ennél az árnál olcsóbban a munkáinkat!

Érdekli postaláda zár csere? +36 70 272 77 73

 

                                                                               Postaláda zárcsere