Ajtónyitás kortól és típustól függetlenül végzünk.

Ajtónyitás, becsapódott ajtónyitás feladata a nap folyamán bármikor szükséges lehet!
Egy elromlott zárbetét, egy eltört kilincs, egy zárba beletört kulcs darab és nem utolsó sorban egy elhagyott kulcs esetében ajtónyitást kell alkalmaznunk.
Tudjuk, hogy az idő a legfontosabb tényező a munkálatok során így Budapest területén hatvan és kilencven perc alatt elhárítjuk az ajtónyitás minden formáját!
A várakozási idő alatt kérem ne nyúljanak az ajtó zárszerkezetéhez és ne is engedjék, hogy más bele kontárkodjon az ajtónyitások és becsapódott ajtó kinyitási feladatába!
Fontosnak tartom megejteni,hogy  ha már ajtónyitást rendelt meg akkor ne okozzon nagyobb költséget magának várja meg míg technikusaink kézbe veszik az ügyet!
Ajtónyitásnak, zárnyitásnak a legnagyobb előnye a befektetett pénz mennyisége, hiszen nem rongálódik meg a zárszerkezetünk nem roncsolódik a zárbetétünk, nem sérül az ajtó burkolata így nincs szükség megvásárolni egy új zárszerkezetet esetenként igen csak költségeset .
 
Ez nagyban függ az ajtóban elhelyezett szerkezetek állapotától és minőségétől, illetve a munka előzményeitől és a zárak minőségétől.

Szolgáltatásaink

 

 • AJTÓNYITÁS
 • ZÁRNYITÁS 
 • KICSAPÓDÁS
 • RONCSOLÁS MENTES 
 • BECSAPÓDOTT 
 • MŰANYAG 
 • KÍNAI
 • BIZTONSÁGI 
 • HISEC 
 • DIERRE 
 • CISA 
 • MOTTURA 
 • ÉS A FENTIEKBEN FEL NEM SOROLT BÁRMILYEN AJTÓNYITÁS

 

Ha ajtónyitás probléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa,

Hívjon, hogy jól záródjon a napja:

 

06 70 272 77 73 Non Stop az Ön AJTÓNYITÓ csapata!

 

Becsapódott ajtónyitás

 
Ajtónyitás munka folyamata nyilvánvaló abban az esetben alkalmazható amikor az ajtónk nincs zárva de kívülről gombos szerkezet helyezkedik el a kilincs helyett és az ajtó bezáródott vagy becsapódott.
 
Sok esetben tapasztaltuk, hogy a különböző zárszakértő "kollégák" az ajtónyitás során az ajtón lévő összes szerkezetet tönkretették, így többe került a kuncsaftnak helyreállítani a károkat, mint egy újj ajtót vásárolni.
 
Szakembereink hívásától számított 30/90 percen belül megoldják a becsapódott ajtónyitás problémát, a lehető legkevesebb roncsolással illetve a munka folyamatától függően roncsolás mentesen.
 
A roncsolás mentes szolgáltatás több esetben is szükséges lehet, általában származhat abból, hogy az ajtó becsapódik a kulcs belül marad a zárban, ilyen esetben hiába van kívülről másik kulcsunk nem nyitható az ajtó.
 
Szakszerű munkavégzés olyan esetekben is lehetséges, amikor a zárnyelv nem mozdítható kulccsal és/vagy kilinccsel, de a zár nyitott állapotban van.
 
Roncsolás mentesen végezzük el az ajtónyitások feladatát átlagos, tipikus esetekben, így az más anyagi jellegű kárt nem okoz.
 
Az ügyfél jelentős költségekbe hajszolhatja magát, ha nem szakember által végzett munkát választ, miután egy felsértett ajtó, nem csak nem esztétikus, hanem valójában kevésbé biztonságos is, egy teljesen új ajtó vétele pedig ismét nagyobb beruházást jelenthet.
 

Ajtónyitás után Zárcsere a megoldás

Az erre a problémára, külön kialakított zárbetét megoldásként szolgálhat, amely rendelkezik úgynevezett prioritással.
A feladata az hogy a belül lévő kulcs miatt kívülről is nyitható legyen az ajtó.
Ajtónyitást végző technikusaink a helyszínen további szaktanácsadást és megfelelő termékajánlásokat tartanak
arra az esetre hogyha ez a probléma újra felmerülne.
Az esetek többségében elmondhatjuk, hogy beavatkozásunk után nincs szükség, zárszerelére illetve az ajtón nyom nélkül végezzük el az ajtónyitás feladatát. 
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján Non Stop!
Érdeklődjön az ön által kiajánlott ajtónyitás ellenértékéről.
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 272 77 73  Non Stop

 
 

Ajtónyitás a mi szemszögünkből

 
Talán nem is jöhetett volna jobbkor a mai munka mely a fent leírtakra ad nagyobb belelátást:
A tegnapi napon egy ügyfelem a bejárati ajtón belül hagyta a kulcsát és az ajtó becsapódott.
 
Kulcs persze nem volt kívülről ezért az interneten keresett megfelelő szakembert a munkára aki megérkezett 2 óra múlva majd az ajtólap feszegetésével kezdte az ajtónyitási munkálatokat mit sem törődve az ajtólap sérülésével.
 
Nagy nehezen mint a képeken is látható befeszítette az ajtót addig míg a nyelv eltört.
 
Mit sem törődve ezzel a ténnyel átadta a munkát melyért igazán nem kért borsos árat 6.000 ft ot.
 
Az ügyfelünk nem próbálta a munka után ki, hogy az ajtó nyílik illetve záródik e  "zárszakértő" kolléga szintén nem próbáltatta ki az ajtó működését, inkább sietve távozott.
 
Reggel mikor az ügyfél dolgozni indult volna az ajtó nem volt zárható mert a kilincs nyelve eltört majd beesett a zártest dobozába ezáltal akadályozva a zár működését.
 
Ügyfelünk felhívta a tegnap nála munkálkodó zárszakértő konkurenciát aki tájékoztatta hogy a zárszereléshez ő nem ért és a feladatot nem tudja megoldani csak az ajtónyitásig terjed a tudománya az is a fenti kivitelezésben.
 
Ezért keresett meg minket ügyfelünk akihez 30 percen belüli érkezéssel a zárszerkezet kibontásával és a törött alkatrészek eltávolításával együtt 55 perc alatt végeztünk az ajtó zárható állapotban van.
 
Mi tudjuk hogy a mai világban nehéz megélni a saját fizetésünkből, félretenni meg szinte nem is lehet de kérem ha józan ésszel gondolkodunk mint a kínai piacon "olcsó húsnak híg marad a leve" elvén ebben az esetben is a zárszerelés munkálatoknál mindíg érdeklődjünk mielőtt az interneten a legelső szolgáltatót választjuk.
 
Kérem az alábbi képek alapján mindenki gondoljon arra, hogy legközelebb ön is járhat így, ezt megelőzve arra kérem az
ügyfeleimet ha csak érdeklődési szempontból is de mindenképp érdeklődjön zárszerviz szolgálatunknál a kiajánlott munkák kimeneteléről illetve értékéről.
 

06 70 272 77 73  Non Stop

 

Ajtónyitás és annak ideje

Ajtónyitás szolgáltatást rendeltek meg nálunk a minap a Budapest V. kerület Semmelweis utca egyik lakás ajtaját kellett nyitásra bírni.
 
A legnehezebb fázis a parkolás volt hiszen itt még a környéken sem lehet parkolni engedély nélkül.
 
Kiérezésünkkor az ügyfelünk megkért, hogy a postaláda zárnyitást is alkalmazzunk mert lehet ,hogy a kulcsot valaki oda dobta be mert ő a postaláda zárban felejtette és mire megjött a vásárlásból addigra eltűnt a kulcs.
 
Természetesen nem volt benne az ajtózárak kulcsa így menetük a helyszínre a következő ajtónyitást kivitelezni.
A lakás bejárati ajtóját meglátván és ismervén azonnal nekiláttam az ajtónyitás nak mely során egy biztonsági rácsban kellett egy zárnyitást végezni, és a bejárati ajtón is egy zárnyitást kellett alkalmazni. 
 
Az ajtónyitás folyamata nem volt 2 percnél több idő ajtórács ide ajtórács oda.
 
Ügyfelünk kérésére az ajtórácsot lecseréltük széf minőségű tollas kulccsal működő zárral felszerelt biztonsági rácsra,illetve a bejárat ajtón lévő alsó zárat erősítettük meg plusz biztonságtechnikai eszközökkel melyekkel még hosszabbra nyúlik az ajtónyitás ideje.

Mint minden esetben most is felhívom figyelmüket,hogy nincs olyan bejárati ajtó amit nem lehet kinyitni!
 
Ha van rá elég idő és megfelelő alkalom akkor sikeres Ajtónyitást lehet végrehajtani.
Nem mindegy viszont,hogy az az idő mennyi?
 
Ez a döntő kérdés a betörések során.
 
Minden esetben a legkönnyebben nyitható ajtót szemelik ki az illetéktelen behatolok.
Ezt kell megakadályozni és ebben a feladatban is maximális segítséget nyújtunk!


Amikor nem jöhet szóba a roncsolás mentes Ajtónyitás

Nehéz kivitelezni a Roncsolás mentes ajtónyitási munkálatokat ha zárak - zártestek olyan akut hibát produkálnak ami miatt nem nyílik az ajtó.

Ebben az esetben egy vagy több alkatrész megsérült a zárban esetleg zárnyelv rugó része tört el itt nem lehet roncsolás mentes ajtónyitásban gondolkodni.

Ezért arra kérem ha olyan problémát észlel zárás esetleg nyitás közben mely eddig nem lépett fel akkor hívja szerviz szolgálatunkat, Budapest területén egy órán belül elhárítjuk minden nemű zár problémáit.

Inkább előzze meg a nagyobb problémát mint hogy reggel munkába menet esetleg a munkából haza sietve nem tudja kinyitni a bejárati ajtaját.

Minden zár problémának van előjele minthogy a betegségnek is csak fel kell rá figyelnünk és be kell lássuk,hogy így nem mehet tovább mert csak kárunk származhat belőle.


Úgy vélem előnyt csak abban az esetben tud kovácsolni ha felismeri a bejárati ajtó zárása és nyitása fellépő jelenségeket és időben jelzi azt szolgáltatója felé.

Maradunk tisztelettel az Ön Ajtónyitó szolgáltatója!

06 70 272 77 73  Non Stop

Képek 

                                            Ajtónyitás

Így járhatunk ha nem szakember végzi az Ajtónyitás feladatát.

Tisztán látszik, hogy ebben a szegmensben enm érdemes spórólni!

                                            szakszerűtlen ajtónyitás

 

 

 

                 

 • Zárszervizem  

  szolgáltatás éjjel-nappal Budapest területén

  www.zarszervizem.hu 

  zarkiraly24@gmail.com

  06 70 272 77 73 Non Stop